Gratis ombytning

Hos Athletex.dk tilbyder vi gratis ombytning på alle produkter, du har købt i vores shop. Hvis du har fået et produkt du godt kan lide, men gerne vil have det i en anden størrelse/farve eller måske en helt anden model til samme pris, så kontakt venligst vores kundeservice via vores kontaktformular, på mail info@athletex.dk eller ring til os på 36 96 51 32. Vores kundeservice besvarer din henvendelse indenfor en hverdag og sender dig en gratis returlabel, som du bruger til at sende produkterne retur til os.

For at returneringen afklares hurtigst muligt har vi brug for dit ordrenummer, hvilket produkt der skal byttes fra og til og navnet på personen, der har lagt bestillingen hos os.

Hvornår får jeg mine nye varer?

Så snart varerne er i vores hænder og vi har kontrolleret, at de er i original tilstand, som da du fik dem, fremsender vi dine nye varer med det samme. Du får selvfølgelig også en mail med track & trace oplysningerne.

Der kan gå mellem 2 og 5 dage, fra du sendte varerne, indtil vi har fået dem.

At varen skal være i original tilstand betyder, at de ikke må være brugt, må ikke lugte af røg, sved, deodorant, vaskemiddel mv., må ikke have pletter og må ikke mangle etiketterne.

Hvis du efter fremsendelse af din nye levering stadigvæk ikke er tilfreds og vil have pengene tilbage, fratrækker vi alle fragtomkostningerne, der opstod i forbindelse med ombytningen (Maks. 100,- kr.)

Det er kun første ombytning, der er gratis.

TILBAGE TIL TOPPEN