OM OS

Athletex.dk - en ung online fitnessbutik i udvikling

Athletex blev stiftet i slutningen af 2018 og har siden da bestræbet sig på at levere kvalitets træningstøj og tilbehør til både kvinder og mænd. Målet var og er stadigvæk at have et bredt sortiment af produkter, der allesammen relaterer sig til den aktive livsstil.

Hvem er det der står bag Athletex.dk? 

Profilbillede-Gerrit

Hej, mit navn er Gerrit, det er mig der står bag Athletex.dk og jeg er glad for at byde dig velkommen i mit lille univers. Jeg er bidt af træning og tilbyder dig med glæde træningstøj og tilbehør i den bedste kvalitet og tilmed til en meget fair pris. Har du spørgsmål til produkter, hjemmesiden eller fitnessrelaterede ting, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive eller ringe til mig. Du kan fange mig på gerrit@athletex.dk eller 36 96 51 32. 

Hvis du synes der mangler et bestemt produkt eller brand, som du godt kunne tænke dig, er du velkommen til at hive fat i mig, så gør jeg mit bedste for at skaffe det hjem.

Jeg bliver super glad hver gang nogen bruger #athletexdk eller jeg bliver tagget i et opslag på de sociale medier af folk der har et af mine produkter på. Jeg elsker at følge med og er stor fan af at dele opslagene, så andre også kan se hvor sejt mine kunder er! 

Nu vil jeg ikke stjæle mere af din tid og siger tak fordi du gad at læse med 🙂
TILBAGE TIL TOPPEN