OM OS - Online fitnessbutik

Athletex ApS er en ung online fitnessbutik, med kontor liggende i Padborg, ved grænsen til Tyskland. Vores virksomhed startede i slutningen af 2018 og siden da bestræber vi os på, at være landets største leverandør for kvalitets træningstøj og tilbehør til mænd og kvinder.

Pga. vores geografiske beliggenhed, har vi adgang til store internationale, især tyske, producenter, som f.eks. Gymjunky, som er et af Tysklands største fitnesstøjsbrands. 

Dette betyder selvfølgelig ikke, at vi tilbyder alverdens forskellige mærker, men til gengæld, at vi har et hav af muligheder og altid udvælger vores samarbejdspartnere nøje.

Fordi du hos os kan få brands og produkter, du ikke får andre steder og sikkert ikke kender til dem, tilbyder vi gratis ombytning og hele 365 dage fuld returret. Hos Athletex ApS står du som kunde i fokus og vi vil altid gør vores bedste for, at du får den bedste købsoplevelse nogensinde. 

Du vil i regelmæssige afstande kunne se, at vi lancerer flere og flere nye produkter eller brands.
Vores nye produkter kan du altid finde i kategorien "nyheder" eller du tilmelder dig vores klub Athletex, for at være en af de første, der hører om nye produkter. Det har også mange andre spændende fordele!

Hvad du kan finde hos os

Fra starten af har det altid været vores mål, at være en online fitnessbutik, der sælger mange forskellige brands, så du altid kan finde netop det der passer bedst til dig. Af den grund har vi et stort udvalg af tank tops, t-shirts, sports bh, tights, kosttilskud og meget mere.

Da vi er forhandler af andre folks produkter, er vi altid på udkig efter spændende nye muligheder til at udvide vores sortiment og tilbyde dig som kunde Danmarks bedste udvalg. Hvis du synes der mangler et bestemt produkt eller brand, som du godt kunne tænke dig, er du velkommen til at kontakte os. 

Fordi du ikke skal stå alene med din beslutning om, at dykke ind i vores verden og fremover købe dit træningstøj hos Athletex ApS, er du velkommen til at besøge os på Instagram eller Facebook. Vi viser gerne hvad vores kunder har at sige om vores produkter og vores community vokser hver dag. Hvis du vil have, at vi deler dine billeder på vores Instagram profil, skal du huske at tagge os eller bruge vores #athletexdk

På vores sociale profiler kører vi jævnlig konkurrencer eller tilbud, kun til vores følgere, så det er altid en god ide, at hoppe ind og tag et kig. Det kan selvfølgelig også altid ske, at du får et indblik i vores daglige arbejde på kontoret eller lageret.

Hvis du har brug for hjælp angående købsprocessen, leveringstider eller lignende, har vi samlet de vigtigste spørgsmål i vores FAQ afdeling og har du spørgsmål til størrelserne af produkter, har vi færdiggjort en størrelsesguide til dig. Hvis du stadigvæk har brug for hjælp, sidder vores venlige kundeservice klar på telefonerne på 36 96 51 32 eller du skriver en mail til info@athletex.dk, bruger vores kontaktformular eller vores live chat, hvor der også altid sidder en fra vores kundeservice og venter på dine henvendelser.
Uanset hvordan du prøver at få fat i os, sidder der altid en, der er klar til at guide dig gennem hele købsprocessen og finde svar på alle dine spørgsmål. 

Efter du har købt, ville vi selvfølgelig glæde os meget over en anmeldelse på Trustpilot. Du kan med fordel også gerne læse vores anmeldelser, inden du køber noget. Find dem her.

Hvad venter du på?

TILBAGE TIL TOPPEN