OM OS – Online fitnessbutik

Vi fra Athletex ApS er en ung online fitnessbutik, med kontor liggende i Padborg, ved grænsen til Tyskland. Vores virksomhed startede i slutningen af 2018 og siden da bestræber vi os om, at være landets største leverandør for kvalitets træningstøj og tilbehør til mænd og kvinder.

Pga. vores geografiske beliggendhed, har vi adgang til store internationale, især tyske, producenter, som f.eks. Gymjunky, som er et af Tysklands største fitnesstøjsbrands. 

laze-sweatpants-khaki

Dette betyder selvfølgelig ikke, at vi tilbyder alverdens forskellige mærker, men til gengæld, at vi har et hav af muligheder og altid udvælger vores samarbejdspartnere nøje.

Fordi du ved os kan få brands og produkter, du ikke får andre steder og sikkert ikke kender til dem, tilbyder vi dig gratis ombytning og hele 365 dage fuldt returret. Hos Athletex ApS står du som kunde nemlig i fokus og derfor gør vi altid vores bedste for, at du får den bedste købsoplevelse nogensinde. 

Du vil i regelmæssige afstande kunne se, at vi lancerer flere og flere nye produkter.
Vores nye produkter kan du altid finde i kategorien “nyheder” eller du tilmelder dig vores klub Athletex, for at være en af de første, der hører om nye produkter. Det har også mange andre spændende fordele!

Hvad du kan finde hos os

Fra starten af har det altid været vores mål, at være en online fitnessbutik, der sælger mange forskellige brands, så du altid kan finde netop det der passer bedst til dig. Af den grund har vi et stort udvalg af tank tops, t-shirts, sports bh, tights, kosttilskud og meget mere.

Gymjunky Original Shirt Military Green

Fordi vi er forhandler af andre folks produkter, er vi altid på udkig efter spændende nye muligheder til at udvide vores sortiment og tilbyde dig Danmarks bedste udvalg. Så hvis du synes der mangler et bestemt brand, som du godt kunne tænke dig, er du velkommen til at kontakte os

nocco-blueberry

Fordi du ikke skal stå alene med din beslutning om, at dykke ind i vores verden og fremover købe dit træningstøj hos Athletex ApS, er du meget velkommen til at besøge os på Instagram eller Facebook, hvor vi gerne også fremviser, hvad vores kunder har at sige om vores produkter. Hvis du også gerne vil, at vi deler dine billeder på vores Instagram profil, så husk at tagge os eller bruge vores #athletexdk 

På vores sociale profiler kører vi jævnlig konkurrencer eller tilbud kun til vores følgere, så det er altid en god ide, at hoppe ind og tag et kig. Det kan selvfølgelig også altid ske, at du får et indblik i vores daglige arbejde.

Barebells-bar-salty-peanut

Hvis du skulle have brug for hjælp angående købsprocessen, leveringstider eller lignende, har vi samlet de vigtigste spørgsmål i vores FAQ afdeling og hvis du har spørgsmål til størrelserne af produkter, har vi færdiggjort en størrelsesguide til dig. Hvis du stadigvæk har brug for hjælp, sidder vores venlige kundeservice klar på telefonerne på 36 96 51 32 eller du skriver en mail til info@athletex.dk, bruger vores kontaktformular eller vores live chat, hvor der også altid sidder en fra vores kundeservice og venter på dine henvendelser.
Uanset hvordan du prøver at få fat i os, sidder der altid en, der er klar til at guide dig gennem hele købsprocessen og finde svar på alle dine spørgsmål. 

Efter du har købt ville vi selvfølgelig glæde os meget over en anmeldelse på Trustpilot. Du kan med fordel også gerne læse vores anmeldelser, inden du køber noget. Find dem her.

Hvad venter du på?