OM OS – Online fitnessbutik

Vi er en dansk online fitnessbutik, der bestræber sig om, at være landets største leverandør for kvalitets træningstøj.
Vi gør vores bedste for, at give dig den bedste købsoplevelse nogensinde. Vi tilbyder mange forskellige varer til mænd og kvinder og sortimentet udvides løbende.
Du vil i regelmæssige afstande kunne se, at vi lancerer flere og flere produkter.
Vores nye produkter kan du altid finde i kategorien “nyheder” eller du tilmelder dig vores klub Athletex, for at være en af de første, der hører om nye produkter. Det har også mange andre fordele!

Hvad du kan finde hos os

Som online fitnessbutik, er det meget vigtigt for os, at du altid finder det du leder efter. Vi har et stort udvalg af tank tops, t-shirts, træningsbukser, sport-bh, tights, tops og meget meget mere.

Vi giver prisgaranti på hele vores sortiment. Det vil sige, at du ikke ville kunne finde en dansk online fitnessbutik, der for det første sælger vores tøj og for det andet, sælger det billigere end os. Selv hvis det skulle ske, matcher vi prisen og smider en lille ekstra rabat oveni. Derudover tilbyder vi vores kunder 365 dage fuld returret og gratis fragt på alle køb, der ligger over 400 kr.

Hvis du vil komme i kontakt med os, kan du altid ringe til os på +45 36 96 51 32 eller bruge vores kontaktformular (kontakt os her). 

Har du brug for hjælp mht. størrelserne af vores produkter og hvordan du skal finde ud af, hvad for en størrelse du skal vælge? Så kig på denne størrelsesguide vi har skrevet.

Efter du har købt ville vi selvfølgelig glæde os meget over en anmeldelse på Trustpilot. Du kan se vores nuværende score her.

Hvad venter du på?

Handl nu

Tilmeld dig vores Klub athletex

Hvis du ikke er tilmeldt vores klub Athletex, bliver du på tide du gør det. Spar en masse penge og nyd mange andre fordele.

MandKvinde